Rólunk

Köszönjük  hogy ellátogatott weblapunkra,  reméljük az üzletünkben is  megtisztel minket  a látogatásával és elégedett lesz választékunkkal, a minőséggel, árainkkal és a kiszolgálás szakszerűségével, tudásunkkal:
Üzletünk több mint két évtizede működik, nagyon sok elégedett ember örömére és ezúttal köszönjük meg Nekik is ezt a hosszú közös múltat.
Üzletünkben nagyon nagy választékban kaphatók  termékeink a legolcsóbbtól a legjobb minőségűig.
Akár hétköznapi munkára, akár ünnepi alkalmakra, akár esküvőre nálunk biztosan megtalálja a kedvére való öltözéket, amelyet a legújabb divat és az Ön alkata, stílusa alapján segítünk kiválasztani.
Nagyon népszerűek a magyar STYL baukasten öltönyei  amelynél eltérő méretű zakót és nadrágot is tudunk párosítani öltönnyé: világosszürke, sötétszürke, sötétkék és fekete szinben.
Csodálatos Digel, Carl Gross öltönyeink akár Cerutti akár Toccami Mazotto anyagúak, olasz kirakatok büszkeségei is lehetnének.Ezeket szintén baukasten rendszerben kínáljuk: eltérő méretű zakót és nadrágot is tudunk párosítani öltönnyé nagyon sok színben és modern fit, slim fit és extra slim fit fazonban.
Alacsony árfekvésű öltönyeink  ára már 24900-Ft-tól kezdődnek.
Tiszta gyapjús öltönyeinket ingyenesen, rövid határidőre, kiváló minőségben méretre igazítjuk.
Vasalásmentes ingekből a piacvezető  ETERNA és OLYMP márkákból comfort fit, modern fit és slim fit modelleket árulunk nagy választékban.
Köszönjük érdeklődését és várjuk szeretettel!
                                                                           Tatai Ferenc 
 
 

heraheh